Trafikmåling 2023

Vi har fået lavet trafikmåling tre forskellige steder fra den 31. maj til den 6. juni 2023.

Målingen er udført for at få et billede af hvilke veje der benyttes til at komme ind/ud af vores område. Samtidig har vi målt hastigheden da vi ofte hører at der køres for stærkt i vores område.

Der er målt på Højbogårdsvej ved Joansvej som er ca. midt på vejen, på ensrettede del af Lodsvej ved nummer 58 som også er ca. midt på vejen og lige før kasserne på Langelinie som ikke er langt fra der hvor Vibsevej krydser Langelinie. Den sidste placering, lige før et kryds, vil have indflydelse på hastighedsmålingen men vi ønskede at få alt trafik ind i området med i tællingen.

Årsagen til at vi målte på Ensrettede del af Lodsvej, var primært for at måle hastighed da vi har fået en del henvendelser om høj hastighed på den vej og at der i 2021 blev lavet tælling af grundejerne på den alfalterede del af Lodsvej, som vi efterfølgene har fået. Den fortæller at der kørte godt 2700 på Lodsvej, målt samme uge som vores måling. De samlede tal for vores målinger er 670 for Hølbogårdsvej, 649 for ensrettede Lodsvej og 1230 for Langelinie.